توافق خوب یا...؟
الحمدلله با گذشت زمان و به لطف تلاش های شبانه روزی تیم مذاکره کننده ایرانی بوی توافق به مشام همه میرسد و آنچه مشخص است به زودی شاهد یک توافق بین ایران و آمریکا خواهیم بود. در این نباید میان از زحمت هایی که وزیر محترم امورخارجه کشورمان و هیئت همراه ایشان متقبل میشوند ، غافل شد و ملت قدردان نیروها و فرزندان مخلص خود بوده و خواهد بود.
همگی خوب میدانیم که یکی از اهداف و برنامه های دولت تدبیر و امید به نتیجه رساندن مذاکرات 10 ساله و در واقع رفع تحریم های ظالمانه بر علیه ملت بزرگ ایران است، این همت و پی گیری های مستمر علاوه بر تقدیر و تشکر قابل دفاع هم هست .چرا که از حقوق ملت ایران دفاع میشود و در صدد ایفای حق ملت ایران است. اما اگر این ایفای حق و برگرداندن حقوق پایمال شده باعث از بین رفتن یا حداقل مخالف حرکت و عزم ملی ملت ایران شود ،یا باعث تمرد از فرمان و امر رهبری باشد ، دیگر ارزشی نخواهد داشت و حتی ضد ارزش خواهد شد و تمام تلاش های ملت بزرگ ایران و خون شهیدان را به باد فنا خواهیم داد.
رهبری در بیانات خودشان بارها اعلام کرده اند که با مذاکره مخالف نیستند و از تیم مذاکره کننده ایرانی حمایت کامل کرده اند. اما در بیانات خودشان شرایط یک توافق خوب را بیان کرده وگفتند که هر توافقی که صورت بگیرد باید در یک مرحله باشد و با توافق دو مرحله ای مخالفت کردند. همچنین به صراحت اعلام کردند که توافق نکردن بهتر از یک توافق بد است. توافقی که در آن حقوق ملت ایران محترم شمرده نشود یا به عزت و عزم ملی ایرانی اهمیت داده نشود ، این یک توافق بد است و بهتر است که توافق انجام نگیرد. ما نیازی به توافق اجباری نداریم و در صورت عدم توافق ما چیزی را از دست نخواهیم داشت. طرف مذاکره کننده ما بیشتر از ما به این توافق نیازمند است. چون در صورت عدم توافق صورت پلید و دو رویی آنها بیشتر از قبل در دنیا مشخص خواهد شد. حتی آقای اوباما هم به این موضوع واقف است که توافق نکردن بهتر از یک توافق بد است. البته تعریف خوب و بد بودن یک توافق از دیدگاه ما و جناب اوباما متفاوت است ، آنها توافقی را خوب میدانند که منافع خودشان و رژیم غاصب صهیونیستی در آن حفظ شود و ما توافقی را خوب میدانیم که از حقوق ملت بزرگ ایران در آن ذره ای کم نشود. موضوع وقتی جالب تر میشود که نخست وزیر رژیم غاصب اسراییل هم این جمله را تکرار میکند که توافق نکردن بهتر از یک توافق بد است. اما متاسفانه از برخی افراد تیم مذاکره کننده شنیده میشود که حرف دیگری به زبان میآورند و میگویند : "هیچ توافقی بدتر از توافق نکردن نیست."؟؟؟
اگر این نظر واقعی مسئولین دیپلماسی ایرانی باشد و واقعیت داشته باشد ، باید به این دیدگاه و نظر تاسف خورد و هر چه زودتر آن را اصلاح کرد، چرا که :
1 – این نظر مخالف نظر صریح رهبری است و ایشان اعتقادی به این موضوع ندارند و برعکس نیاز به توافق را نیاز واقعی ملت ایران نمیدانند. ایشان قائلند که اگر به داشته های خودمان در داخل کشور و به عزم و اراده جوانان ایرانی تکیه کنیم ، میتوانیم تحریم ها را بشکنیم و از مرحله تحریم به راحتی عبور کنیم.
2-آنچه که مشخص و طبیعی است اینکه هر مقدار ما خودمان را نیازمند توافق با شیطان نشان بدهیم در مقابل ، مواضع شیطان محکم تر خواهد شد و فشارهای خود را بیشتر خواهد کرد و ما را در تنگنا قرار خواهد داد. هر قدر مواضع ما ضعیف باشد در مقابل آنها توقعات بیشتری خواهند داشت چون ما نیاز خودمان را علنی بیان کرده ایم و این فرصت را به دشمن داده ایم که از ضعف های ما سوء استفاده کند.
3-همه دیدیم و شنیدیم که جان کری بعد از پایان این دور از مذاکرات بلافاصله به عربستان سفر کرد تا شرکای صعودی خود را در جریان مذاکره با ایران قرار دهد و به هم پیمانان خود اعلام کند که در طی مذاکرات قدمی از خواسته های شما کوتاه نخواهیم آمد و مطمئن باشید که منافع شرکاء خود را در منطقه از بین نمیبریم ، از طرف دیگر فرستاده ای به اسراییل میرود تا خیال آنها را هم از آخرین مذاکرات با ایران راحت کند و همه آنها را در جریان مذاکرات قرار دهند. جان کری هم بعد از عربستان به فرانسه رفته تا آخرین شیطنت ها را در این مسیر به همراهی فرانسه به انجام برسانند. اما در ایران هنوز مذاکرات و بندهای آن بر ملت بزرگ ایران محرمانه است و کم تر کسی در جریان متن مذاکرات قرار گرفته است؟؟؟
امیدواریم که دولت تدبیر و امید و مسئولین دیپلماسی با اطاعت محض از فرمایشات مقام معظم رهبری و تدبیری درست ، مسیر توافق را درست و به نفع ملت بزرگ ایران بپیماید و اگر این حرف که " هیچ توافقی بدتر از توافق نکردن است" نظر شخصی برخی از افراد مذاکره کنند ه است، زودتر آن را اصلاح و اعلام کنند که نظر دولت غیر از این بوده و ما هم در اطاعت از نظر رهبری اعلام میکنیم که : توافق نکردن را بهتر از یک توافق بد میدانیم.
.: Weblog Themes By Pichak :.