مشتی دیگر
گرامی داشت اربعین سالار شهیدان بخصوص زیارت اربعین در دستورات اسلامی و دینی ما زیاد تاکید شده و زیارت اربعین امام حسین علیه السلام از علامت های یک فرد مومن شمرده شده است.
مردم مسلمان و فداییان اهل بیت در ایران عزیزمان نیز همه ساله تلاش فراوانی در بهتر بر گزار کردن مراسم های اربعین انجام می دهند.در دو سه سال اخیر با فراهم شدن سفر به سرزمین عشق و شهادت ،کربلا از طرف دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت عراق و همکاری ویژه برادران عراقی در تسهیل روادید بین دو کشور اسلامی ،مزید بر علت شده و سیل عاشقان سالار شهیدان را روانه کربلا کرده است.به طوری که طبق شنیده ها امسال حدود2 میلیون نفر از ایران برای زیارت اربعین به عراق رفته بودند.
این میزان مسافر عتبات از چند جهت قابل بررسی است:
1-میزان علاقه و اعتقاد مردم در هیچ برهه از زمان نسبت به اهل بیت نه نتها کم نشده بلکه به مرور زمان بیشتر و بیشتر می شود. مردم با ایمان حتی با وجود مشکلات راه و نبود امکانات رفاهی ،مشتاقانه به سوی زیارت اربعین ،همچو سیلی خروشان گسیل می شوند و موانع سر راه نمی تواند ذره های از ارادتشان کم کند.این تجمع میلیونی شیعه به دشمنان اسلام و تشیع ثابت کرد که داعش و بزرگتر از داعش هم نمی تواند در برابر امت واحده بایستد و بالاجبار سرزمین های اسلامی را باید رها کنند و به آغوش پدر و مادرشان که همان آمریکا و اسراییل است، برگردند.شیعیان در این گردهمایی همت و یکپارچگی خود را به رخ جهانیان کشیدند و یک بار دیگر به گوش جهان رساندند؛ نه تنها از تهدیدهای داعش هراسی ندارند بلکه با تمام قدرت آماده بیرون راندن آنها هستند.
2-مسولین دولت عراق هم با برداشتن برخی از روند های اداری و بین مرزی و حذف صدور ویزا برای ورود به عراق ونیز ایجاد محدوده امن بین نجف و کربلا ،تلاش خوبی برای زایرین اربعین انجام دادند. این عمل برادارن عراقی و بسیج عمومی مردم عراق جهت اسکان و پذیرایی از زایرین در تمام مسیر پیاده روی،قابل تحسین و تقدیر است.
با وجود این همه نا امنی در عراق،ایجاد یک محیط و مسیر امن برای زایرین اربعین کار ساده ای نبوده و نیست که صد البته باید فداکاری های نیروهای سپاه قدس و شخص سردار سلیمانی را نیز نباید نادیده گرفت. اجرشان با امام حسین علیه السلام .
3-با اینکه در داخل کشورمان تمهیداتی برای رفاه زایرین اربعین اندیشیده شده بود و جا دارد تا از همه مسولین امر تشکر شود اما : امکانات و وسایل ایاب و ذهاب به اندازه شور و شوق مردم نبود و جواب گوی سیل عظیم مشتاقان زیارت اباعبدالله الحسین علیه السلام نبود.انشالله برای سال های بعد لازم است امکانات بیشتری آماده شود تا هیچ کس در این مسیر دچار مشکل و کمبودی نشود.البته باید از مردم فهیم و هم میهننان عزیز خودمان در شهرهای مهران و ... واقعا تشکر کرد که خانه و کاشانه وشهر و دیارشان را در اختیار زایرین اربعین قرار داده بودند.
نکته آخر و مهمتر از همه اینها ، اینکه نظام جمهوری اسلامی و دولت اسلامی عراق بتوانند از این تجمع میلیونی بتوانند به نفع مسلمین استفاده کنند و فرصت های این چنینی را برای سرکوب کردن دشمنان داخلی و بیرونی اسلام غنیمت بشمارند.
مخالفت منطقی
چند روز قبل در خبر ها داشتیم که نمایندگان محترم مجلس در ادامه بررسی لایحه بودجه سال 94 و بخش در آمد های دولت، نمایندگان با افزایش قیمت فراورده های نفتی که شامل بنزین و گازوئیل و حتی گاز طبیعی مصرفی خانواده ها و نیز آب و برق موافقت کردند و طبق این مصوبه قیمت هر متر مکعب آب مصرفی (15ریال یا 15 تومان ) افزایش خواهد داشت و قیمت برق بخش خانگی و کشاورزی از اول اسفند 10% زیاد شد. در کنار این تصمیم ها و مصوبات موردی دیگری بود که پیشنهاد افزایش قیمت سیگار به ازای هر نخ 10 ریال داده شده بود و نمایندگان مجلس با این افزایش قیمت سیگار مخالفت کردند؟؟؟
خدای نا کرده نمیخواهیم نماینده یا نمایندگان را تضعیف کنیم اما حداقل جای سئوال را برای خودمان محفوظ میداریم، با تمام احترامی که به همه نمایندگان دوره ی حاضر و دوره های قبلی قائل هستیم ، از ططری مرحوم گرفته تا مطهری معلوم ، همه نماینده ی این ملت بزرگ بوده و هستند و انتظار داریم تا بنا به مصلحت کشور و منافع ملت رای بدهند و تمام هم و غم خود را صرف انجام وظیفه ملی و نمایندگی خود کنند. صد البته که انشالله این طور هم هست.
اما سئوال این است که با تمام اطلاعاتی که نسبت به مضرات سیگار سراغ داریم و کار های فرهنگی که در رابطه با ترک سیگار و قوانین مربوط به نکشیدن سیگار در مجامع عمومی داریم ، آیا مخالفت با افزایش قیمت و مالیات بر سیگار در راستای منافع ملت است؟ آیا گران نشدن سیگار جزو اولویت های ملت و نمایندگان ملت است؟ آیا سیگار از کالاهای اساسی مردم به شمار میرود که نمایندگان خانه ملت با افزایش یک تومانی آن مخالفت کردند؟ همه مطلع هستیم که اگر آخرین مصوبه مجلس در بودجه سال 94 در روزهای پایانی امسال اجرایی شود ، نرخ بنزین در سال 93 دوبار افزایش خواهد یافت و این دو مرحله افزایش قیمت تبعات فراوانی در جامعه خواهد داشت؟ آیا این افزایش تورم میانگین 14% تحقق خواهد یافت یا اینکه تورمی برابر 75 % + 5% خواهد بود؟
نا گفته نماند که اگر بودجه 94 در مجلس هر چه قدر دقیقتر بررسی شود و منابع مالی درآمدی دولت هر چه بیشتر امکان تحقق داشته باشد، به همان مقدار در طی سال ، اداره کردن کشور راحت تر و خیال دولت از کسری بودجه راحت میشود و بدون دغدغه کسری یودجه و راه های جبران آن به رفع مشکلات جامعه خواهند پرداخت، اما در کنار این حجم افزایش قیمت ها چرا با افزایش قیمت سیگار مخالفت میشود؟ آیا این مخالفت در راستای جلوگیری از تورم موجود در جامعه خواهد بود؟
آیا این نوع مخالفت ها منطقی خواهند بود؟
با این کار به این نتیجه خواهیم رسید که: اهمیت سیگار و افزایش قیمت آن در زندگی مردم بیشتر از اهمیت آب و گاز و برق مردم و حتی بیشتر از ارزش بنزین در جامعه بوده که نمایندگان با افزایش قیمت آن مخالفت کرده اند؟
بی توجه نیستم
نمی دانم تا به حال نسبت به کسی یا کسانی وابسته بوده اید یا نه ؟ اگر به کسی وابسته باشید و ببنید که بعضی ها دانسته یا ندانسته در حق آنها بی توجهی می کنند، چه حالی پیدا می کنید؟من که وابسته دوستان سفر کرده ام هستم و از آنها جا مانده ام چه کنم؟ چه کنم وقتی می بینم بعضی ها...
یادمان نرفته تعداد شهدای جنگ تحمیلی و هنوز هم بعد از 20 سال شهر و دیار ما به بوی تعدادی از آن پر کشیده های عاشق عطرشان را به نام شهید گمنام از ما دریغ نمی کنند و به همه ما یاد و یادمانشان را تذکر می دهند. هنوز مادرانی هستند که در انتظار دریافت تکه استخوانی از فرزندانشان چشم به در دوخته اند.
هر جند شاید بعضی از نوشته هایم در اینجا با حرف های قبلی مشترک باشد ولی باور کنید این حرف جناب وزیر که: " ایران اسلامی بعداز مذاکرات امن تر شده است" برایم عجیب بود .
با اجازه ،این بار موضوع را از دید دیگری نگاه می کنیم: اوایل سال 93 بنده را برای انجام یک مصاحبه گزینشی دعوت کردند.در طی مصاحبه و انجام روال عادی مصاحبه ،به سمت مسائل سیاسی کشیده شدیم. مصاحبه کننده ها در مورد عملکرد چند ماهه دولت آقای روحانی سوال کردند و من بخاطر تازه بودن دولت از جواب دادن امتناع کردم و قضاوت را مشروط به گذشت زمان گذاشتم؛ اما سوال بعدی در مورد دعوت دولت از مردم برای ثبت نام مجدد دریافت یارانه بود که می خواستند بخشی از مردم از دریافت یارانه انصراف دهند و خودشان ثبت نام نکنند.
در جواب این سوال بنده نظر خودم را این چنین دادم که: در خوش بینانه ترین حالت حداکثر 10 تا 20 درصد مردم انصراف خواهند داد و برای تحقق این 10-20 درصد لازم نبود تا همه مردم را درگیر ثبت نام کنند،کافی بود از نمایندگان و استانداران ،فرماننده هان ارشد ، وزراء و ... را خود دولت انتخاب می کرد و یارانه آنها را قطع می کرد تا این مقدار از انصراف دهندگان حاصل می شد. دیدیم که چنین نشد و تمام ملت درگیر ثبت نام شدند و در نهایت 7 تا 10 درصد انصراف دادندو ...
این عمل به همراه توزیع ناشیانه و ضعیف بسته حمایتی اول ،غیر از ایجاد دغدغه روانی برای مردم و به چالش کشاندن آرامش مردم ثمره دیگری نداشت.
قضییه مذاکرات فشرده هسته ای نیز که هنوز ما نتیجه عملی از آن ندیده ایم شاید شبیه همین موضوع باشد. از اول شروع توافق موقت ایران تمام تعهدات خود را عمل کرده و می توان گفت که مساله هسته ای را یک طرفه به حالت تعلیق در آورده است، اما طرف مقابل هنوز هیچ حرکت مثبتی تقریبا انجام نداده است. تنها بخشی از سرمایه های بلوکه شده ایران که به ناحق مصادره شده بود،آزاد شده است که آن هم به گفته مسولین محترم یک ریالش هم وارد کشور نشده تا ایجاد تورم نکند؟!
اما سوالی که بی جواب باقی می ماند این است که : حال که موضوع هسته ای هنوز به طور کامل حل نشده و هنوز که تحریم ها برپا هستند و حتی رفته رفته زیادتر هم شده اند! چرا ما اینقدر بر طبل مذاکرات می کوبیم و آن را بزرگتر از واقع نمایش می دهیم؟ ملت ما که 35 سال در تحریم بوده اند ، 35 سال بی اعتمادی به غرب و آمریکا را تجربه کرده ایم و الان هم دروغ گویی و سیاست بازی و دورویی را در مذاکرات با شیطان می بینیم،چرا بر ادامه آن تلاش می کنیم ؟ چرا ما به دنبال مذاکره هستیم؟بنا به فرمایش رهبر عزیزمان، ما که از شکست مذاکرات ضرر نمی کنیم. چرا ما برای ادامه مذاکرات امتیاز می دهیم؟
سوال مهمتر این که چرا وقتی که هنوز نتیجه ای از این همه مذاکره نگرفته ایم، پیشرفت های دیده نشده ی آنرا بزرگنمایی می کنیم و حتی مذاکرات به نتیجه نرسیده را عامل امنیت ایران اسلامی می شماریم؟
آقای وزیر پیشنهاد می مکنیم اول اجازه بدهید تا زحمات شما و دوستانتان به ثمر برسد و ملت بزرگ ایران حاصل زحمات شما عزیزان مذاکره کننده را ببینند و بعد ،از آن تعریف کنیم.هنوز که همه چیز محرمانه است و امتیازهای داده شده و گرفته شده برای عموم ملت نا پیداست،پس اجازه بدهید ملت ایران ابتدا در جریان کامل مذاکرات قرار بگیرند و نتیجه ملموس آن را در زندگی خود لمس کنند بعد خودشان قضاوت خواهند کرد که عامل امنیت ایران اسلامی مذاکرات بوده یا جانفشانی فرزندان ملت و شهدا و جانبازان و آزاده های مردم؟ البته شما هم از همین ملت و از فرزندان این انقلاب هستیدو انشالله مجاهدت های شما هم از دید ملت نادیده گرفته نخواهد شد.انشالله
آقای جهانگیری معاون اول رییس جمهوری روز دوشنبه در سخنانی در همایش ملی ارتقای سلامت نظام اداری و مبارزه با فساد گفت: اوایل ماه جاری به رهبر معظم انقلاب نامه ای نوشتم که این همایش برگزار می شود و بین سران سه قوه نیز همدلی و هماهنگی برای مبارزه با فساد وجود دارد.
در این نامه خدمت حضرت آقا عرض کردم که خوب است ابتدای این همایش از سوی شما پیامی داشته باشیم یا در پایان آن دیداری انجام دهیم ، هر کدام را که مصلحت بدانید.
ایشان در حاشیه نامه ای که خدمتشان فرستاده بودم چند جمله مرقوم فرمودند که روز گذشته دفتر مقام معظم رهبری برای من فرستادند.
بسم الله الرحمن الرحیم
«نفس اهتمام آقایان به امر مبارزه با فساد را تحسین می کنم ، لکن این سمینار و امثال آن بناست چه معجزه ای کند؟ مگر وضعیت برای شما مسوولان سه قوه روشن نیست؟ باتوجه به شرایط مناسب و امیدبخشی که از لحاظ همدلی و هماهنگی و همفکری بین مسوولان امر وجود دارد ، چرا اقدام قاطع و اساسی انجام نمی گیرد که نتیجه را همه به طور ملموس مشاهده کنند. توقع من از آقایان محترم این است که چه با سمینار و چه بدون سمینار ، تصمیمات قاطع و عملی و بدون هرگونه ملاحظه ای بگیرند و اجرا کنند. موفق باشید.»
نکاتی که می توان از مرقومه آقا برداشت کرد:
1-نفس مبارزه با فساد اداری و مالی باید وجود داشته باشد که این از مطالبات رهبر عزیزمان است. ایشان حتی نفس اهمتمام به مبارزه را تحسین می کنند.
2- از این سمینارها و نشست ها دود سفید بلند نمی شود و نباید انتظار معجزه از این گونه سمینارها داشته باشیم و نداریم .چرا که برگزاری نشست و سمینار به تنهایی کافی نبوده و نخواهد بود بلکه عزم ملی و اراده واقعی لازم دارد تا هم دولت و هم ملت برعلیه این فساد اداری و مالی ، که متاسفانه در حال تبدیل شدن به یک سنت است، اقدام کنند. آنچه روشن است اینکه: مبارزه با فساد شعار لازم ندارد و تنها عمل باید کرد تا این نقطه سرطانی از نظام اداری جمهوری اسلامی ، که بحق شایسته نسیت، برچیده شود.
3-با تمام همدلی و همفکری و هماهنگی که بین مسولین قوا وجود دارد ،چرا اقدام قاطع و اساسی انجام نمی شود؟ واضح است که این سوال آقا از باب نصیحت و ارشاد نیست بلکه یک خواسته ایشان و یک مطالبه بر حق رهبری از سران سه قوه است و بر تمامی مسولین امر و حتی ملت عزیز هم تکلیف را روشن می کند که باید در برابر فساد در مملکت ایستادگی کرد و اقدام کرد .
4-لازم نیست تا برای هر تصمیم گیری صحیح سمیناری تشکیل شود و تصمیمات در آن سمینار گرفته شود بلکه برای مقابله با فساد و کارهای لازم و مورد نیاز جامعه اسلامی باید قاطعانه تصمیم گرفت و آن را به ملکه عمل رساند. نتیجه این اقدامات و تصمیمات هم باید به طور ملموس و روشن نمود داشته باشد تا هم مردم ببینند که دولت و نظام جمهوری اسلامی رابطه ای با فساد نداشته و نخواهد داشت و هر جا که لازم باشد با هر نوع فساد مقابله خواهد کرد. هم اینکه افرادی که به فکر فساد هستند ببینند و عبرت بگیرند و هیچ وقت به فکر راه انداختن یک فساد نظاممند در سیستم جمهوری اسلامی نیفتند.
5- در امر مبارزه با فسیاد هیچ ملاحظه و مصلحت اندیشی های حزبی و ... جایی ندارد و باید در این راه هر که باشد و در مقابل قانون بایستد، باید مجازات شود. تصمیم گیری ها بدون ملاحظه و اقدام هم بدون ملاحظه باید انجام بگیرد.
شطرنج ژنو
حتما تا به حال شطرنج بازی کرده اید یا حداقل با این بازی آشنا هستید، بعضی ها چنان ماهرانه بازی می کنند و مهره های شطرنچ را می چینند که طرف مقابل را به دردسر می اندازند و حتی اگر طرف بازی هم بلد باشه فرصت حرکت و اجرای نقشه بازی را پیدا نمی کنه. آنقدر طرف استادانه بازی می کنه که فقط باید از کیش و مات شدن فرار کرد ودیگر هیچ!
موضوع هسته ای و حرکت های طرف شیطان تقریبا چنین حالتی پیدا کرده است. یعنی چنان مهره ها را چییده اند که تیم ایرانی هر چند هم زرنگ و با هوش باشه جلوی چند حرکت را میگیره و از چند حرکت غافل می شود و یا اولویت بندی کرده و برخی را زیر چشمی رد می کند تا بازی ادامه پیدا کند. طرف شیطان کاملا استادانه و با برنامه وارد شده و مهره ها را از چند جهت چیده است. حرکت های لو رفته و انجام یافته شیطان که تا حالا کنار هم چیده شده را می توان این چنین شمرد:
1-مهره اصلی چیده شده موضوع تحریم های ظالمانه و یک طرفه و در عین حال غیر حقوق بشر دوستانه آمریکاست. این موضوع جدید نیست و از زمان انقلاب اسلامی ایران شروع شده و تا کنون با شیب های متفاوت اجرایی شده است.
ایران اسلامی بعد از 35 سال تحریم توانسته روی پای خود بایستد و بر اثر تحریم ها خم به ابرو نیاورده و به حرکت رو به رشد خود ادامه داده است. این حرکت در مسیر رشد و شکوفایی با تکیه بر عزم ملی و اتحاد امت اسلامی شکل گرفته و ادامه خواهد داشت. نکته ای که باید توجه داشته باشیم این است که : نباید مساله تحریم را پیش خودمان آنچنان بزرگتمایی کنیم که باور کنیم نمی توانیم از این مرحله تحریم عبور کنیم و به هر قیمتی شده باید قدمی برای برداشته شدن تحریم ها برداریم و در این مسیر برخی امتیازها را به طرف مقابل بدهیم. طرف ما شیطان است و هر قدر ما بنا به مصلحت هایی امتیاز بدهیم ، پر رو تر می شود و خواسته های بیشتری خواهد داشت و سعی خواهد کرد تا امتیازهای نداده خود را با رنگ و لعاب بیشتری مطرح کند. شیطان همیشه کارهای خود را تزیین می کند تا مردم فریب بخورند.
2-بهانه هسته ای شدن ایران: مهره مهم دیگر شیطان دست گذاشتن بر فناوری هسته ای ایران است که بهانه ای بیش نیست و اصلا مشکل آمریکا با ایران اسلامی ،مشکل هسته ای نیست. اگر ایران تمام تحرکات و فناوری هسته ای خود را کنار بگذارد، باز هم آمریکا بهانه دیگری پیدا خواهد کرد. مطمئن باشیم که بهانه های آمریکا تمام شدنی نیست و این ماجرا ادامه خواهد داشت. یک روز برنامه هسته ای و روز دیگر پیشرفت های موشکی و بعد بهانه های دیگر. در کل مشکل آمریکا با ایران بخاطر اسلام خواهی و مبارزه با سلطه و ظلم ایران است. شیطان به دنبال مطیع بودن محض ایران است و به دنبال جدایی اسلام و جایگزینی اسلام آمریکایی با اسلام ناب است. اگر ما از اسلام مبین دست برداریم ، آمریکا نه تنها با موضوع هسته ای ما کنار می آید بلکه از برنامه هسته ای ما حمایت می کند و کمک هسته ای هم می کند.
3-قیمت نفت: مهره دیگری که شیطان برای ایران اسلامی چیده موضوع قیمت نفت است که متاسفانه با همکاری برخی از کشور های به ظاهر اسلامی و حاشیه خلیج فارس در حال اجراست. کشورهایی که خود از این سفره خدادادی متنعم شده اند. سران این کشورها با اطاعت از ارباب خودشان و همراهی با شیطان در واقع به خود و ملت خود خیانت می کنند چرا که سرمایه ملی خود را آتش می کشند. ایران اسلامی نیز در این ماجرا متضرر می شود. اما می توان این موضوع را مدیریت کرد که انشالله با مدیریت دولت از این موضوع هم سر بلند بیرون خواهیم آمد. اگر روزی بتوانیم شیر های فروش نفت خود را یک طرفه ببندیم و به دنیا اعلام کنیم که ایران نفت نمی فروشد، آن روز می توانیم به عینه در برابر همه تحریم ها بایستیم و با هر بازی سیاسی دچار بحران و مشکل اقتصادی نشویم. به دولت تدبیر و امید و مسئولین محترم پیشنهاد می کنیم تا صدور نفت را متوقف کنند و از فروش نفت که سرمایه ملی ایرانیان است جلو گیری کند. نکته مهمتر اینکه امسال سال مدیریت جهادی است ، اگر از اول سال تذکر مقام معظم رهبری را جدی می گرفتیم و برنامه ریزی می کردیم ،الان با پایین آمدن قیمت نفت ،هیچ مشکلی نداشتیم.
ما باید باور کنیم که نامگذاری سال ها از طرف رهبر فرزانه انقلاب ،یک هشدار برای همه است و از همان ابتدای سال باید تمام برنامه های اقتصادی و سیاسی کشور را بر مبنای آن تنظیم کنیم.
4-حقوق بشر آمریکایی و پول های بلوکه شده ایران هم مهر های دیگری از این بازی شطرنج است که شیطان آنها را در بازی چیده است و یکی را عامل فشار و دیگری را به قول خودشان عامل تشویق قرار داده است. شیطنت آمریکا از همین عامل روشن می شود که پول های خودمان را که ظالمانه بلوکه کرده و آن را عامل تشویق و مورد معامله در مذاکره قرار داده است. آزاد سازی پول های بلوکه شده ایران می توانست یکی از پیش شرط های ایران برای شروع مذاکره با آمریکا می توانست باشد.
5-تحرکات اسراییل غاصب و حمایت های همه جانبه شیطان از صهیونیسم جهانی و در کنار آن توهین به مقدسات مسلمانان از مهره های دیگری است که شیطان در این بازی چیده است. تاریخ نشان داده هر وقت اسراییل بخواهد کاری انجام دهد؛ حمله ای کند و تجاوز جدیدی شروع کند، آمریکا یک حرکت پر سر وصدا انجام می دهد و همه ملت ها را متوجه آن می کند تا اسراییل براحتی بتواند هر غلطی را که می خواهد انجام دهد.
توهین و اهانت به مقدسات دین مبین اسلام هم از برنامه های همیشگی شیطان است و هر وقت عرصه را برای انجام کارهای شیطانی تنگ ببیند، یکی را اجیر می کند تا به مقدسات مسلمانان اهانت کند و جو عمومی جهان اسلام را متشنج سازد تا در پس این پرده بتوانند به خواسته های خود برسند.
متاسفانه این اهانت اخیر به ساحت مقدس نبی اکرم ، هم زمان با سفر وزیر محترم خارجه ایران اسلامی به فرانسه که قرعه اهانت به نام آنها در آمده بود، شد. هر چند نمی توان باور کرد که این برنامه از طرف شیطان هماهنگ نشده بود بلکه به یقین می توان گفت که هم زمانی این سفر و آن اهانت برنامه ریزی شده بوده و به دنبال پیاده کردن سیاست های خود هستند. مسئولین ما باید بیشتر از این هوشیار باشند که براحتی در برنامه های از پیش تعیین شده شیطان قرار نگیرند و براحتی به آنها اعتماد نکنند. همه حرکات آنها را با هوشیاری کامل و زیر زره بین باید ببینیم تا هیچ حرکتی را ندیده نگیریم. در پایان باید گفت که جا داشت مسئولین و مذاکره کنندگان ایرانی با تحلیل کامل و اشراف کامل در مذاکرات حضور داشته باشند و انتظار داشتیم که به محض اطلاع از ماجرای اهانت ، مذاکره و گفتگو را رها می کردند و به صراحت اعلام می کردند که به دلیل اهانت در کشور شما و حمایت سران شما از این اهانت طرف ایرانی فعلا مذاکره را قطع می کند تا شما ها دست از این کارهایتان بردارید. مطمئن باشیم که با این کار نه تنها مذاکرات قطع نمی شد بلکه طرف مقابل به پایبندی ما به اصول دین اسلام متوجه می شد که ما حاضر نیستیم به هر قیمتی شده با شیطان مذاکره کنیم بلکه از مذاکره مهم تر هم برای ما وجود دارد و آن مقدسات دین مبین اسلام است.
خوب است حرکت و فرمان تاریخی امام راحل و پیر جماران را الگوی خود قرار می دادیم، وقتی سلمان رشدی مرتد با حمایت غربی ها آن کتاب آیات شیطانی خود را مطرح کرد و امام حکم ارتداد سلمان رشدی را صادر کردند ، تمام سفرای غربی در ایران یک دفعه تصمیم گرفتند تا ایران را ترک کنند و به قول خودشان ایران را زیر فشار قرار دهند. اما امام با قاطیت اعلام کرد که : "بگذارید بروند، خودشان دوباره برمی گردند. "
گذشت زمان ثابت کرد که حرف امام درست بوده و تمام سفرای غربی بعد از مدت کوتاهی دوباره به ایران برگشتند و این امام بود که از فرمان خود عقب نشینی نکرد.
قدم زدن و عکس یادگاری گرفتن با شیطان اگر هم مشکلی نداشته باشد باید توجه کنیم که طرف ما شیطان است و از کوچکترین فرصت بدست آمده ،کمال سوء استفاده را خواهد کرد. خوب بود وزیر محترم موقعیت سنجی می کرد و با توجه و حساسیت های موجود داخلی و ارزش ها و اصول دین مبین اسلام، اقدام می کرد. به یقین شیطان و نماینده شیطان از حضور نماینده ایران اسلامی در آن موقع و پیاده روی در خیابانهای فرانسه کمال سوء استفاده را خواهد برد. نمی دانم انتظار یک تحلیل خوب و کامل از دیپلمات با تجربه ای مثل دکتر ظریف در برابر نقشه های شیطان ، انتظار بی جایی است؟
از همه عجیب تر و شیطانی تر اینکه بیان می کنند این اهانت و توهین با آزادی بیان همسو است و با کمال پر رویی از آن حمایت می کنند؟! چرا آزادی بیان و حقوق بشر غربی ها در برابر نسل کشی و تجاوز های رژیم غاصب اسراییل سکوت کرده است؟ چرا در برابر آدم کشی داعشی ها آزادی بیان زبان فرو برده است؟ و...
.: Weblog Themes By Pichak :.